Nieuws

De eerste nieuwjaarsreceptie van Lakeside Capital Partners vond plaats op 12 januari 2023 op het dak van Depot Boijmans Van Beuningen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan

  • Persbericht
  • februari 2023
  • Rotterdam - Nederland
Lakeside Capital PartnersTandheelkundegroep Logo

De eerste nieuwjaarsreceptie van Lakeside Capital Partners vond plaats op 12 januari 2023 op het dak van Depot Boijmans Van Beuningen ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan. Een nieuwe jaarlijkse traditie op deze locatie op iedere 2e donderdag van elk nieuw jaar is geboren.

Met deze bijeenkomst wil het management van Lakeside Capital Partners haar netwerk van aandeelhouders, partners, adviseurs en cliënten samenbrengen. Niet alleen zakelijk, maar ook om ze samen te brengen met de kunstenaarsgemeenschap waar een hart verwantschap mee bestaat.

Introductie


Een collectie moderne en hedendaagse kunst, opgericht in 2015 door Lakeside Capital Partners, met lokale aanwezigheid tentoongesteld in “Villa Lakeside”, aangesloten locaties en Depot Boijmans Van Beuningen.

Diversiteit en inclusie zijn waardevolle inspiratiebronnen voor de Lakeside Collection, die bestaat uit meer dan 120 kunstwerken gemaakt door lokale en internationale kunstenaars van 1946 tot vandaag.

Lakeside Collection gelooft in de kracht van kunst en brengt inspiratie over op haar bezoekers. De collectie vertoont veel verschillende kunstvormen, variërend van videokunst, sculpturen, schilderijen, filmografie, fotografie tot drukwerk.

In 2019 is Lakeside Collection officieel lid geworden van de Vereniging Bedrijfscollecties Nederland. Voor meer informatie: www.vbcn.nl