Nieuws

Tandheelkunde Groep Nederland creëert een hoge standaard door alle nieuwe tandartsenpraktijken te bouwen met High-Efficiency Particulate Air (HEPA) filters

  • Persbericht
  • september 2020
  • Rotterdam - Nederland
Dentalair logoTandheelkundegroep Logo

Tandheelkunde Groep Nederland creëert een hoge standaard door alle nieuwe tandartsenpraktijken te bouwen met High Efficiency Particulate Air (HEPA) filters. In oktober 2020 wordt de eerste nieuwe locatie met HEPA-filters opgeleverd. De COVID 19 pandemie vergrootte de noodzaak van deze belangrijke investering voor het welzijn van patiënten en medewerkers. Samen met leverancier Dentalair Group, die bouwt en alle apparatuur installeert in de tandartsenpraktijken van Tandheelkunde Groep Nederland, is in het tweede en derde kwartaal van 2020 de beslissing om tot deze nieuwe norm te komen zorgvuldig voorbereid.

Met de implementatie van de innovatieve luchtreinigers met de HEPA-filters in de gebouwde behandelkamers, staat de luchtkwaliteit van de tandartsenpraktijken van Tandheelkunde Groep Nederland voor een herkenbare verbetering. Deze filters zorgen voor een gezondere omgeving voor patiënten en medewerkers door een schonere luchtcirculatie in de behandelkamers te creëren en de chemische vervuilende stoffen eruit te filteren.