Nieuws

Tandheelkunde Groep Nederland heeft de titel FD Gazelle 2022 ontvangen

  • Persbericht
  • oktober 2022
  • Rotterdam - Nederland
fd gazellen 2022Tandheelkundegroep Logo

De directie van Tandheelkunde Groep Nederland is vereerd en dankbaar om aan te kondigen dat de groep de titel FD Gazelle 2022 heeft ontvangen van het Financieele Dagblad. De groep heeft deze titel nu 5 opeenvolgende jaren gekregen. Het Financieele Dagblad is een krant die de stijl en doelgroep gerichtheid van de bekende Financial Times (FT) krant voor de Nederlandse markt weergalmt.

Een bedrijf dat behoort tot de FD Gazellen wordt beschouwd als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland met meer dan 20% groei op jaarbasis gedurende 3 ononderbroken jaren. Andere criteria die nodig zijn om deze titel te dragen, zijn gebaseerd op de financiële gezondheid van het bedrijf.

Alle criteria zijn:

● Een omzetgroei van minstens 20% over een periode van drie jaar
● De omzetgroei over de periode van drie jaar is ononderbroken
● In het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 250.000
● Economisch actief op 1 januari 2019
● De onderneming moet in het voorgaande jaar winstgevend zijn geweest en slechts een netto verlies hebben geleden gedurende een van de twee jaren voorafgaand aan de laatste
● Bedrijven moeten financieel gezond zijn

Het management van de groep wil graag alle patiënten, medewerkers, leveranciers en partners bedanken. Allen hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan dit moment. Op 4 november bereikt de groep haar 9-jarig jubileum. Toch ligt er een lang pad voor de boeg en we kijken er naar uit om meer mijlpalen te bereiken. Deze groei was alleen mogelijk vanwege de concentratie van de groep op hoogwaardige dienstverlening, terwijl ook rekening werd gehouden met de morele verplichtingen van het bedrijf jegens alle stakeholders.