Nieuws

Tandheelkunde Groep Nederland heropent haar tandartsenpraktijken voor reguliere tandheelkundige behandelingen

  • Persbericht
  • april 2020
  • Rotterdam - Nederland
Tandheelkundegroep Logo

De toename van de nieuw gerapporteerde COVID-19 gevallen in Nederland neemt elke dag gestaag af. Regeringsacties tegen de pandemie leiden tot een gecontroleerde en rustige sfeer in de samenleving. Basisscholen hervatten hun normale schema. Verdere maatregelen om andere delen van de economie op een intelligente manier opnieuw op te starten, worden voorbereid.

De tandheelkundige industrie in Nederland was ruim een maand alleen actief voor spoedeisende behandelingen, vanwege de pandemie van COVID-19. Tandheelkunde Groep Nederland heropent haar tandartsenpraktijken voor reguliere tandheelkundige behandelingen. Alle tandartsenpraktijken van de groep zijn per 22 april gestart met reguliere behandelingen met inachtneming van extra infectiepreventie maatregelen.

Bovendien gebruiken alle zorgverleners in de groep maskers van hoog technologisch niveau en beschermende pakken, wordt de desinfectie op gezette tijden verhoogd en worden infrarood-thermometers gebruikt om mogelijk geïnfecteerde patiënten te identificeren. Voor de volksgezondheid van de samenleving zijn er ook nog andere maatregelen genomen om dienstbaar te kunnen zijn.

Betreffende dit onderwerp, heeft het management van Tandheelkunde Groep Nederland een interview gegeven aan NOS journalist Melvin Captein.

Voor meer informatie m.b.t. het interview…