Nieuws

Tandheelkunde Groep Nederland neemt met een eigen stand deel aan de Dental Expo 2022 in RAI Amsterdam

  • Persbericht
  • april 2022
  • Rotterdam - Nederland
Tandheelkundegroep Logo

Tandheelkunde Groep Nederland zal met een eigen stand deelnemen aan de Dental Expo 2022 in RAI Amsterdam. De footprint van Tandheelkunde Groep Nederland is de afgelopen tien jaar gegroeid en zichtbaar zijn op beurzen voor tandartsen, leveranciers en partners is, zeker na de COVID-19 pandemie, zeer belangrijk. Het management is dan ook verheugd om als deelnemer deel uit te maken van Dental Expo 2022.

Dental Expo is de vakbeurs voor de totale mondzorg. Het is het grootste onafhankelijke evenement binnen de dentale branche in Nederland en dé ontmoetingsplaats voor mondprofessionals. Het is de uitgelezen kans om te netwerken, nieuwe producten te tonen, bestaande relaties te onderhouden en nieuwe relaties te ontmoeten. Het evenement geeft de bezoeker een blik in de toekomst door ontwikkeling en innovatie centraal te stellen.

Dit vertrouwde platform verbindt professionals uit de dentale branche. De gehele markt komt weer in contact met oude bekenden of ontmoet nieuwe zakelijke relaties tijdens deze beurs. Hier kunt u op een informele manier netwerken.

Dental Expo inspireert door het aanbieden van een seminarprogramma en workshops, onder leiding van experts. Daarmee positioneert de beurs zich als onmisbaar evenement voor ieder, die beroepsmatig op de hoogte wil blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de dentale branche.

Dental Expo is het platform waar de nieuwste ontwikkelingen die spelen binnen de dentale branche worden gepresenteerd, zoals: Apparatuur voor tandtechniek, implantaten & prothesen, praktijk & laboratorium materialen, dentale preventie en zakelijke dienstverlening.

Bron: https://www.rai.nl/agenda/dental-expo/