Nieuws

Tandheelkunde Groep Nederland sponsort film voor het 48 Hour Film Project

  • Persbericht
  • augustus 2018
  • Rotterdam - Nederland
48 hour film project logoTandheelkundegroep Logo

In overeenstemming met de affiniteit van het management van de Tandheelkunde Groep Nederland met de kunsten, werd een filmproject gesponsord door het bedrijf. De gesponsorde film was een korte film genaamd In Focus.

Het project is gemaakt door team Gers voor het 48 Hour Film Project Rotterdam, een competitie waarin teams van filmmakers een genre krijgen toegewezen naast andere specifieke elementen die in hun films moeten verschijnen. De teams hebben dan 48 uur om een korte film te maken.

De competitie werd voor het eerst georganiseerd in 2001 en wordt jaarlijks gehouden in steden over de hele wereld, van New York tot Shanghai. De vorm van sponsoring voor de film was het ter beschikking stellen van het hoofdkantoor van de Tandheelkunde Groep Nederland, Villa Lakeside, als schietlocatie.

De film, met in de hoofdrol Albertine De Kanter, Anke Van ‘T Hof, Laurens De Groot en Truus De Boer, werd op vrijdag 31 augustus vertoond in Lantaren Venster in Rotterdam. De film zal ook worden verzonden naar andere filmfestivals.