Nieuws

Tandheelkunde Groep Nederland verwerft tandartsenpraktijk en neemt deel in een nieuw gezondheidscentrum in de regio Maassluis

  • Persbericht
  • juni 2022
  • Rotterdam - Nederland
Tandheelkundegroep Logo

Tandheelkunde Groep Nederland vergroot de groei door haar activiteiten uit te breiden naar de regio Maassluis. Per juni 2022 is de verwerving van een tandartsenpraktijk ondertekend. Tandheelkunde Groep Nederland verhuist de praktijk in de zomer van 2023 naar een nieuw te bouwen gezondheidscentrum.

Het project van het gezondheidscentrum wordt uitgevoerd door de bekende ontwikkelaar ‘Built by De Wildt’ (BbDW). Deze laatste zal onderdak bieden aan verscheidene medische disciplines inclusief huisartsen en de tandartsenpraktijk van Tandheelkunde Groep Nederland. Het is de bedoeling dat het gezondheidscentrum in september 2023 officieel opengaat.

De capaciteit van de huidige tandartsenpraktijk wordt vergroot door uitbreiding van het aantal behandelkamers en andere tastbare investeringen in het nieuwe gezondheidscentrum. Disciplines als implantologie, orthodontie en parodontologie zullen tijdens ruime openingstijden aangeboden worden.