Nieuws

Tandheelkunde Groep Nederland verwerft tandartsenpraktijk en participeert in een nieuw gezondheidscentrum in de regio Nissewaard

  • Persbericht
  • maart 2021
  • Rotterdam - Nederland
Tandheelkundegroep Logo

Tandheelkunde Groep Nederland vergroot de groei door haar activiteiten uit te breiden naar de regio Nissewaard. Per 1 maart 2021 is de verwerving van een tandartsenpraktijk gerealiseerd. Tandheelkunde Groep Nederland verhuist de praktijk in december 2021 naar een nieuw te bouwen gezondheidscentrum.

Het project van het gezondheidscentrum wordt uitgevoerd door de bekende ontwikkelaar ‘Built by De Wildt’ (BbDW). Deze laatste zal onderdak bieden aan een apotheek, een fysiotherapeut, twee groepen huisartsen en de tandartsenpraktijk van Tandheelkunde Groep Nederland. Het is de bedoeling dat het gezondheidscentrum in januari 2022 officieel opengaat.

De capaciteit van de huidige tandartsenpraktijk wordt vergroot door uitbreiding van het aantal behandelkamers en andere tastbare investeringen in het nieuwe gezondheidscentrum. Disciplines zoals implantologie, orthodontie en parodontologie worden tijdens ruime openingstijden aangeboden. De groep is vereerd en verheugd deze nieuwe samenwerking met tandarts Shkar Abdelqader aan te kondigen.