Nieuws

Tandheelkunde Groep Nederland vierde op 4 november 2023 haar 10-jarig jubileum

  • Persbericht
  • november 2023
  • Rotterdam - Nederland
Tandheelkundegroep Logo

Tandheelkunde Groep Nederland vierde op 4 november 2023 haar 10-jarig jubileum. In dit decennium heeft de groep meer dan 15 start-ups en overnames van tandartsenpraktijken gerealiseerd, die vandaag de dag zelfstandig opereren, gefuseerd of nog in aanbouw zijn. Het management is ervan overtuigd dat de verdere groeistrategie nog steeds realistisch is.

Tandheelkunde Groep Nederland blijft investeren in het gereedmaken van nieuwe locaties in de Benelux voor hoogwaardige tandheelkunde, niet alleen door het realiseren van gloednieuwe start-ups, maar ook door de overname van operationele tandartsenpraktijken.

De fundering van Tandheelkunde Groep Nederland’s investeringen ligt in tandartsenpraktijken. De investeringen van de groep zijn momenteel geografisch gefocust op Nederland en demografisch op diversiteit. Management overweegt thans expansie naar de Belgische en Duitse markten. De wortels van de internationale benadering van de groep komen voort uit de diversiteit van Rotterdam. Dit heeft geleid tot de meertalige aanpak met een medische staf die meer dan 18 talen spreekt. De tandartsenpraktijken van de groep zijn gedurende het gehele jaar geopend, inclusief weekenden en avonduren. De toegankelijkheid en omgeving van de tandartsenpraktijken zijn zodanig ingericht dat deze kind-, ouderen en functioneel beperkten vriendelijk zijn. Alle disciplines in de tandheelkunde worden in-house aangeboden, namelijk:

● Algemene en Cosmetische Tandheelkunde
● Implantologie
● Kaakchirurgie
● Periodontiek
● Endodontologie
● Orthodontie
● Kindertandheelkunde
● Mondhygiëne

Tandheelkunde Groep Nederland streeft ernaar onderscheidende medische normen te bereiken. Om die reden zijn de tandartsenpraktijken van de groep geregistreerde leden van diverse tandheelkundige verenigingen.