Nieuws

Tandheelkunde Groep Nederland vermeerderd onderwijs- en trainingsprogramma’s

  • Persbericht
  • februari 2020
  • Rotterdam - Nederland
Tandheelkundegroep Logo

Tandheelkunde Groep Nederland hecht belang aan de opleiding en training van studenten en (toekomstige) medewerkers. In de afgelopen jaren heeft de groep programma’s ontwikkeld die de groei van studenten door ervaring mogelijk maken en bijdragen aan de loopbaanontwikkeling. Deze programma’s voldoen aan de eisen van de respectievelijke onderwijsinstellingen van de studenten.

Naast het bieden van mogelijkheden op medisch gebied, biedt de groep mogelijkheden voor business development, finance en marketing bij het hoofdkantoor. Na afronding van hun programma’s krijgen stagiaires die een positief arbeidsethos hebben getoond en zeer gemotiveerd zijn, posities binnen de groep aangeboden.

Bachelor studenten die stage hebben gelopen op het hoofdkantoor hebben hun masterstudie vervolgd bij gerenommeerde onderwijsinstellingen, zoals Rotterdam School of Management (RSM), Oxford University, London School of Economics (LSE) en Bocconi University.

Nils Jaranovs

Tijdens mijn eerste stage-ervaring heb ik geweldige kansen gekregen om de kennis uit mijn bachelor toe te passen in de echte wereld. Samen met internationale en Nederlandse collega’s en met de CEO, de heer Keles, heb ik inzicht gekregen in private equity en de medische industrie. Daarnaast heb ik mijn sociale en professionele vaardigheden ontwikkeld. Ik ben erg dankbaar dat ik deel heb mogen uitmaken van deze organisatie en mijn professionele loopbaan een boost heb kunnen gegeven.

Arthur van Roest

Tijdens mijn stage van zes maanden kreeg ik de kans om te werken aan deals in de zorg- en vastgoedsector. Tijdens deze periode heb ik veel geleerd over marktonderzoek en waardering, evenals de operations en het management van de bedrijven waar wij in investeren. We werkten in een team van professionals met een diverse internationale achtergrond die unieke perspectieven op zakelijke uitdagingen boden. Werken met de heer Keles en zijn team was een voorrecht en heeft mij bijzonder veel geleerd.