News

Stage- en traineeship-programma’s zijn in ontwikkeling

  • Press Release
  • April 2018
  • Rotterdam - the Netherlands
Tandheelkundegroep Logo

Tandheelkunde Groep Nederland hecht waarde aan het belang van onderwijs en training van studenten en (toekomstige) medewerkers. De afgelopen jaren heeft de groep programma’s ontwikkeld waarmee studenten door ervaring en carrière kunnen groeien. Deze programma’s voldoen aan de eisen gesteld door de respectieve onderwijsinstellingen van de studenten.

Op het medische vlak werft Tandheelkunde Groep Nederland tandartsen, mondhygiënisten en tandartsassistenten als stagiairs of trainees, nog voordat zij hun carrière aanvangen. Na afronding van hun programma’s krijgen stagiairs die een positieve werkethiek hebben getoond en zeer gemotiveerd zijn posities binnen de groep aangeboden. Op 1 mei 2018, de Dag van de Arbeid, zullen 3 van zulke stagiaires die de opleiding van tandartsassistente hebben voltooid aan hun voltijd posities in de groep beginnen.

De stageplaatsen op het hoofdkantoor van de groep zijn business georiënteerd en bieden een breed scala aan interessegebieden voor stagiairs. Deze omvatten asset management, finance, business development, marketing en grafische vormgeving. Can Ilgaz is op het hoofdkantoor verantwoordelijk voor het stageprogramma, zowel voor de recruitment als coördinatie van stagiaires. Hij was de eerste stagiair van de groep en werd daarna Junior Associate en later Business Developer.

Bachelor studenten die stage hebben gelopen op het hoofdkantoor hebben hun master vervolgd aan gerenommeerde onderwijsinstellingen, zoals de Rotterdam School of Management (RSM) en de universiteit van Oxford. Master studenten betreden het team in verschillende deelgebieden en kunnen hun studie afronden, door het schrijven van een scriptie op basis van een case van de groep.

Koen van den Houdt (Finance Intern)
MSc Finance aan de Universiteit van Amsterdam voltooide zijn masterscriptie op het hoofdkantoor met een focus op een dental fonds.

“Tijdens de eerste 3 maanden van mijn stage schreef ik mijn afstudeerscriptie en de rondde mijn MSc Finance af. Mijn collega’s waren internationaal en we werkten aan verschillende projecten en rapporteerden rechtstreeks aan de CEO. Dit heeft mijn professionele ontwikkeling enorm bevorderd en heeft me een geweldige start van een carrière opgeleverd.”

Anastasiia Tupitcyna (Business Intern)
BSc International Business Administration (IBA) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

“Tijdens mijn stage op het hoofdkantoor had ik de mogelijkheid om te werken aan deals in verschillende sectoren, waaronder gezondheidszorg en cosmetica. Het was een ervaring van onschatbare waarde die mij een sterke leercurve en een hoge mate van inzicht in senior professionals gaf. Het was een voorrecht om met de heer Keles en zijn team samen te werken.”